Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
| |||
Re: Granatowa Astra F 92'Kopci? Na jaki kolor? Przepustnica sprawdzona? Czujnik położenia przepustnicy?
![]() Re: Granatowa Astra F 92'nie kopci, właśnie TPS nie sprawdzony. Sprawdzę go np miernikiem czy jest dobry ? czy tylko podmianka wchodzi w grę ? Przepustnica na oko chodzi jak powinna, nie przycina się itd ...
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Najlepiej podmienić tylko pytanie czy twój tps jest mocowany na stałe czy jest regulacja? Bo podmieniajac musisz podłożyc taki sam
![]() Re: Granatowa Astra F 92'regulacja w M2.8??
![]() Re: Granatowa Astra F 92'I co, pozbywasz się XE widzę ?
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Najprawdopodobniej tak, na 80% astra będzie szła na części lecz jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji. Chodzi mi pogłowie coś starszego niż astra, chciałbym uderzyć w klasyka lecz sam nie wiem czy che się pakować w taki wydatek.
Ewentualnie zastanawiam sie też na Astrą F w innej budzie nie HB.
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Asterka cały czas śmiga i powiem szczerze całkiem dobrze sobie radzi ten silniczek w budzie efki
![]() Wymiana filtra i oleju ![]() Nowy przepływomierz, silniczek krokowy, czujnik stukowy i włącznik wentylatora. ![]() Bierzemy się za zrobienie powercap z kwasu ![]() A problem co miałem z autem okazała się uszkodzona wiązka i przepływka.
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Dzieje się jak widać cały czas, dobrze oby wszytsko teraz grało.
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Fajnie o wyglada, co mowi "dupohamownia"?
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'ZiomeK, to w tym roku na zlot dwoma astrami przyjedziesz? Tyle się tu dzieje że aż szkoda było by się nie pochwalić
![]()
![]() Re: Granatowa Astra F 92'Fajnie by było zjawić się na dwie Astry
![]() ![]() ![]()
![]()
![]()
![]() | ||