Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
Re: Witam[quote="qter"]Bardzo miło przywitać milosników Astry G. Astra jeżdżę 7 lat 5 lat jeździłem od 2003 do 2008 2.0 Di nigdy się nie popsuła. I od tej pory zakochałem się w tym modelu. Od dwóch lat jeżdżę znowu astrą G kombi. Tym razem benzyna silnik B 204 na ten moment 300 koni. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców i milośników
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiqter, Siema
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam!
Miło mi was powitać miłośnicy ! Aktualnie jeżdżę Astra H 5d 1.4 (90km), lecz w najbliższy Poniedziałek zakupuje Astre G Bertone z silnikiem 1.8 ![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiTheWojtek111, siemasz
![]() ![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich,
mam na imię Sławek, ubiegłego roku w lutym nabyłem Astrę J HB 1.4T 103kW 2010r. Lubię pogrzebać w wolnym czasie w aucie i myślę, że znajdzie się kilka fajnych pomysłów na visual i nie tylko. Pozdrawiam.
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiCześć, zachęcam do założenia tematu i pokazania swojej Astry
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam wszystkich i pozdrawiam! Arek
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiAroAro, witaj na forum, pokaż czym jeździsz w odpowiednim dziale
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitam, mam na imię Michał i od dziś dołączyłem do forum
![]() Od Maja 2019 mam moje "oczko w głowie" - Astra F Bertone Sporo mam przy niej do roboty, jednak po kupnie zobaczyłem że innego Cabrio nie chcę i zostaje w domu jako autko na weekendowe wypady oraz zloty ![]() Jak tylko czas pozwoli to dodam swój wątek na forum i na bieżąco będę się chwalił pracami ![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namimicho370, Hej ! czekamy aż pochwalisz się swoją Bercią w odpowiednim dziale
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiJak tylko znajdę czas między pracą, zajęciami na studiach a robotą przy Bertonce to na pewno coś skrobnę
![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiSiemano!
![]() Jestem Rafał, jestem tu nowy, jak zresztą widać. Z samochodami dopiero zaczynam przygodę, z racji tego że... mimo ponad 30 lat na karku dopiero niedawno zrobiłem prawo jazdy... ![]() Z wykształcenia i z zawodu Elektromechanik, z zamiłowania motocyklista i mechanik motocyklowy. Mam nadzieję że dzięki forum moja asterka nie będzie miała przede mną tajemnic, i zostanie ze mną-dopóki rdza nas nie rozłączy...
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namiWitamy serdecznie
![]()
![]() Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namipozdrawiam serdecznie
![]() ![]()
Re: Jesteś nowy na forum??? Przywitaj się z namidorme, Elo ! Witamy w progach ATT
![]() ![]()
![]() | ||