| |||
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuMasz w lepszej jakości to środkowe foto?
![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuPiękny caravan
![]() ![]() ![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuARKO, pewnie gdzieś tam mam jutro wrzucę
![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by Crashuu
To super będę czekał ![]() ![]()
![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuJest piękna !!! Na żywo wrażenie robi jeszcze lepsze
![]() ![]() ![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuCrashuu, byś się pochwalił zdobyczami ze zlotu
![]() Astra zrobiła duże wrażenie nie tylko na mnie ![]()
![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuCrashuu, czemu się nie pochwaliłeś nagrodami ze zlotu
![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuHalo Halo czas na dłuuuugi up!. Witam po niestety dłuższej przerwie ponieważ miałem małe problemy techniczne
![]() Od zlotu Owla troszkę się wydarzyło i co najważniejsze astra odwiedziła zlot Astra Tuning Team w Koronowie i dostałem bardzo miłą niespodziankę aż nie mogłem uwierzyć a mianowicie spełniło się moje kolejne marzenie czyli najniższe auto zlotu a do tego mały bonus w postaci 3 miejsca na najgłośniejszy wydech aż byłem zaskoczony i dziękuje wszystkim za oddane głosy na moją perełkę i za obecność ![]() Kilka fotek niestety tylko z drogi powrotnej : ![]() ![]() Następnie do astry wleciała nowa skrzynia własnoręcznej roboty i jest to skrzynia w formie BandPass'u czwartego rzędu który dosłownie wskrzesił te głośniki oczywiście foteczki muszą być: ![]() ![]() No i nareszcie dorwałem poliftowe klamki które zostały pomalowane w kolor nadwozia i wylądowały odrazu na aucie: ![]() ![]() Następnie astra odwiedziła zlot Nocne Latanie Na Spontanie Trójmiasto na którym cieszyła się dość dużą popularnością a szczególnie air ![]() ![]() ![]() ![]() No i postanowiłem wybrać się na zakończenie sezonu OpelRush w Toruniu i oczywiście nie obyło się bez niemiłych przygód a mianowicie główny prądowy kabel z alternatora do akumulatora przetarł się o prawą półoś i poszło zwarcie na cały obwód i rozwaliło mi akumulator ;/ ale mimo wszystko dotarliśmy na miejsce ![]() ![]() ![]() No i wkońcu wraz z Mariuszem Briegmann postanowiliśmy postawić Pomorze na nogi i stworzyliśmy pomorski oddział naszych opelków i robimy co dwa tygodnie spoty na które serdecznie zapraszam a wszelkie info dostępne na facebooku, jaki iż niestety dopiero zaczynamy dlatego mamy troszkę słabą frekwencje ale jak to mówią od czegoś trzeba zacząć ![]() ![]() ![]() No i na koniec doczekałem się lotki irmschera która odrazu poszła w kolor i czeka na motaż <3 ![]() A zapomniałem dodać że decyzja zapadła i astra zostaje teraz tylko i wyłącznie na zloty i spoty a kupiłem drugie auto jako daily i oczywiście opelka ale tym razem Omege b 2.5 v6 w gazie w której już rozbudowałem system car audio i to nie koniec ![]() ![]() Obiecuję że będę starał się jak najczęściej w miarę moich możliwości wchodzić na forum i aktualizować mój temat pozdrawiam wszystkich serdecznie Crashu! ![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuWitamy z zacnym gronie klubowiczy
![]()
![]()
![]() Re: Red Astra F Kombi by CrashuuJak tam fura ?
![]() | ||