bydziamen napisał(a):z innego forum : http://astraklubpolska.pl
podpisuję się pod kolegą

| |||
![]() Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAPo prostu kupiłem Astre 2.0 16V od waszego dobrego kolegi, który ma dużo wspólnego z tym klubem
![]()
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAJakoś przez przypadek
![]() ![]()
![]()
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETA
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAJa dowiedziałem się od znajomego, który był w waszym klubie a teraz ja jestem bo kupiłem od niego astre 2.0 16V
![]()
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAz jakiegoś forum internetowego
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAa ja szukalem astry zeby kupic ( planowo miala byc eFka ) no i szukalem i szukalem i nagle trafilem na fajna sztuke z BYDGOSZCZY i kolega stad ( nie bede rzucal ksywkami ;p ) mial w opisie ze mozna dogladnac temat na stronie ATT
![]() ![]()
![]() Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAja dowiedziałem się z astraklubpolska.pl " to działa i to całkiem fajnie a tamto już niestety nie.
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETADokładnie tak samo jak wyżej. Przybyłem dzisiaj i mam nadzieje, że Wy takiego numeru nie wytniecie
![]()
![]() Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAZ Motostatu, gdzieś tam jest link.
![]() Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAPoszukiwałem pomocy w google.pl po czym natrafiłem na forum ATT
![]()
![]() Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAJak większość wypowiadających się tutaj osób z Google było jako pierwsze pod frazą
"wymiana podświetlenia tarcz nawiewu na LED Astra F" :]
Re: W jaki sposób dowiedziałeś/aś się o ATT - NOWA ANKIETAJa dowiedziałem sie o ATT od forumowicza z innego forum
![]()
![]() | ||