Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
ala skóra w astrzeWitam. Otóż mam pytanie odnosnie mojego wnętrza. do swojej gsi chciałem obić boczki foteli eko skórą beżową, i tak zrobiłem ale jak to zobaczyłem to nie pasuje z reszta wzoru z gsi. I moje takie pytanie żeby obić też z tyłu boczki kanapy i dół boczków na ten bezowy a środki siedzeń i góre boczków na ten czarny. Myślicie że to bedzie pasowało ?
Re: ala skóra w astrzemoże jakąś fotkę wrzuć?
Re: ala skóra w astrzeNarazie nie moge bo mam u lakiernika. Ale jak myślicie , że to będzie wyglądało? Albo dajcie jakieś swoje koncepcje .
Re: ala skóra w astrzeszczerze mówiąc to jakoś tego beżu nie widzę.czemu po prosty nie czarna eko?
Re: ala skóra w astrzeCałe wnętrze na czarno będzie dobrze? i zdaje się że będzie za ciemno.
Re: ala skóra w astrzeO ile dobrze zrozumiałem to chcesz mieć fotele z czarnym środkiem i beżowymi bokami? Według mnie fajnie by to wyglądało gdyby boki foteli były czarne, a środek beżowy.
Re: ala skóra w astrzeTak dobrze zrozumiałeś
![]()
Re: ala skóra w astrzeWydaje mi się, że boczki się bardziej wycierają w astrach niż środek. Ale to tylko moje zdanie
![]()
Re: ala skóra w astrzeCiągle się zastanawiam i myśle ,że boczki dam na czarną alkantarą a reszta materiału ori.
Re: ala skóra w astrzeja mam fotele z eko skóry na jasny beż w asterce i pięknie mi to rozjaśniło wnętrze efekt uzyskałem taki jaki chciałem
![]() Re: ala skóra w astrzezarąbiste wnętrze, takie bym do https://oxybed.studio załatwiła.
| ||