Tym bardziej, że tyle kapuchy za to radio posmarowałeś

Działaj i pokazuj efekty

| |||
Re: Car Audio w Caravanie Ziomka :DNie wszystko co chińskie musi być złe
![]() Tym bardziej, że tyle kapuchy za to radio posmarowałeś ![]() Działaj i pokazuj efekty ![]()
![]()
![]()
![]() Re: Car Audio w Caravanie Ziomka :DUdało się skrzynia GRA
![]() Najpierw był plan zabudowania wzmacniaczy na bokach, ale po kilku rozkminach wymiarach okazało się to bardzo bezsensu. Więc myślałem, myślałem hmmm może skrzyni plus podłoga hmmmm... podłoga podniesiona w kombi o 10cm to nie będzie wyglądać dobrze więc finalnie wyszło tak Wzmacniacz który napędza drzwi został schowany we wnęce skrzyni basowej za siedzeniami, dzięki czemu w ogóle go nie widać i pajęczyna znikła z bagażnika ![]() ![]() ![]() Wzmacniacz od skrzyni wylądował z przodu skrzyni obok 15-calowego głośnika Kicker ![]() Efekt https://youtu.be/Nsaatb1AI5E Mega zadowalający ![]()
![]() Re: Car Audio w Caravanie Ziomka :DNie mogłeś estetyczniej tego zrobić.Ładnie pochować kable wzmacniacz schować za plexi.Wygląda to trochę jak instalacja przemysłowa z lat70 ubiegłego wieku
![]()
Re: Car Audio w Caravanie Ziomka :Dvaldi2627,
Skrzynia zostanie kiedyś obita i jeszcze dopracowana, chciałem ją skończyć aby zagrała na zlocie ![]() ![]()
![]() Re: Car Audio w Caravanie Ziomka :DGratki Nagrody za car audio. Każdy ma inne wizje. fakt funkcjonalność na 1 miejscu. Sam chce w f -ce zrobić zabudowę i mnie ogranicza to iż środek musi zostać wolny. Zabuduje tylko boki i podniosę podłoge.Za fotelami nie moge bo wożę wiosła w aucie pasy itp.Szkoda ze nie mogłem być na zlocie i Cię poznać. Działaj z projektem dalej .Ode mnie łapka w góre.
Re: Car Audio w Caravanie Ziomka :DGra to ładnie, nie powiem
![]()
![]() | ||