Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
sklepyWitam. Polecacie jakieś dobre sklepy online z oponami
Re: sklepyMega, oponeo, oponytanio.pl ale z reguły najtaniej kupuje opony na allegro
![]() Re: sklepyoczywiście mowa o nowych?
musisz sobie to dobrze wyliczyć bo nie zawsze kupując oponu po taniości na np.alledrogo wyjdzie taniej do opon dolicz przesyłkę oraz montaż + wyważenie w specjalistycznym zakładzie czasami wychodzi to różnie tak jakbyś kupił w zakładzie razem z montażem
![]() Re: sklepyrafix-r8, nigdy nie wyszło mi tyle samo co na allegro kupując u nas w warsztatach... Może w twoim rejonie stosują inną marżę ale np u nas drą nie miłosiernie i często jest 50zł różnicy na jednej oponie
![]() Re: sklepynapisałem to czysto informacyjnie. różnie bywa z alledrogo i tu nie tylko mowa o oponach
no i mam takiego oponiaża który robi robote konkret. serio i on żyje z opon. tylko z opon. potrafi i trzy 3 razy zdejmowac opone z felgi i ustawiać względem jej żeby było dobrze ale weż mu przywież opony i felgi do montażu które kupiłeś po taniości.....marża 300%
![]() Re: sklepyrafix-r8, no to wiadomo ja też mam takiego ale niestety opony na internecie i tak są sporo tańsze i nie mówię to zakupie dwóch rożnych firm tylko w porównaniu tego samego tu i tu.... Też sprzedaje w sklepie i te co poniektóre ceny co tam są to naprawdę z kosmosu i czasami dużo poniżej niż u dystrbutora albo ta sama kasa.
![]() Re: sklepyZgadzam się, na allegro można znaleźć tańsze ale dolicz przesyłkę i różnica w cenie z np. www.oponytanio.pl już nie jest znacząca. ostatni raz kiedy kupiłem opony zimowe na allegro jedna z nich była wadliwa. Czekałem tak długo, dopóki nie zmieniłi ją
Re: sklepyMega, tu i tu może trafić się opona wadliwa. Ja kupowałem też na oponytanio.pl Bo Wtedy były tańsze ale ostatnio akurat na allegro wychodziło lepiej wiec wybierz konkretną oponę i sobie porównaj ceny
![]() Re: sklepyJa na początku sezonu brałem z oponeo z odbiorem i montażem w punkcie współpracującym z portalem. Przesyłka gratis, montaż w normalnych pieniądzach (za to się płaci dodatkowo). W sumie wyszło trochę taniej niż u oponiarza, u którego zwykle się zaopatrywałem.
![]() Re: sklepyPowiem Ci szczerze, że nigdy bym nie kupił opon przez internet. Wole udać się do stacjonarnego sklepu i tam dokonać zakupu. Dlatego piszę do Was z pewnym zapytaniem. A więc... znacie może jakiś w serwis, gdzie mogę wymienić opony w Olsztynie?
Ostatnio edytowano 11 grudnia 2020, 11:11 przez driverjosik, łącznie edytowano 2 razy
Re: sklepyJa ostatnio do swojej Astry opony kupowałem tutaj https://www.iparts.pl/ bo akurat podłapałem promocję i jestem bardzo zadowolony. Przesyłka przyszła bardzo szybko, opony świetnej jakości i w niezłej cenie. Polecam wszystkim!
Re: sklepyCałkiem spoko sklepem internetowym jest sklep AutoButy. Mają spoko promocje na oponki
| ||