| |||
Światła dzienne do Asterixa HWitam ! Jak nie trudno się domyślić jestem szczęśliwym posiadaczem Asterki H. Szukam świateł dziennych drl do niej okrągłych jakie polecacie ?
![]() ![]()
Re: Światła dzienne do Asterixa HW Vectrze ca jest możliwość włączenia Funkcji świateł dziennych w halogenach. (10 min. roboty Op-comem) Odpalasz Auto to sie zapalają, włączasz światła to gasną. W astrze H nie ma takiej funkcji ?
![]() Re: Światła dzienne do Asterixa HJest tylko ze to będą światła mijania, a kolega chciałby chyba takie drl jak ma młody na swojej opc (zamiast halogenow)
![]()
![]() Re: Światła dzienne do Asterixa HNie mam WGL zamontowanych halogenow ani mijania w astrze H kombii. Szukam do nich grilli i jakichś lampek co by pasowały i ładnie długo świeciły.
Re: Światła dzienne do Asterixa HKolego światła mijania to są takie normalne światła na których jeździsz (krótkie). Co do drl to napisz do kolegi MlodyOpc u siebie zakładał dedykowane do astry h. Może coś Ci podpowie
![]() Re: Światła dzienne do Asterixa HMłody tak jak i ja ma dedykowane pod opc więc do serii się nie nadadzą. Ja mam u Siebie już prawie 2 lata światła hella składające się z 4 dużych ledów a nie pierdylion jakiegoś malutkiego badziewia. Świeci to bardzo dobrze. Myślę nad zmianą na takie co mają przeciwmgielne i dzienne w jednym ale obawiam się że może to słabo świecić a przeciwmgielnych nie używam w innych autach....
![]() Re: Światła dzienne do Asterixa H
Chodzilo mi o dzienne sorki po flaszce bylem nie myślałem Edit To poleci ktoś jakieś dobre światełka? Ostatnio edytowano 15 czerwca 2017, 01:02 przez Gaw0r, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj!
Re: Światła dzienne do Asterixa HWpisz w Google drl astra h. Wyskakują całkiem fajne aukcje i inne
![]() Re: Światła dzienne do Asterixa HJak będziesz wybierał to nie bierz badziewia tylko markowego producenta. Przed Magneti Marelli miałem jakieś zwykłe i roku nie wytrzymały. Różnica w cenie nie jest aż tak duża w markowych.
![]() Re: Światła dzienne do Asterixa Hciekawą opcją są dzienne w kierunkowskazie... nie wiem czy ktoś może miał styczność
https://www.youtube.com/watch?v=5dYkrTF3s-s&t=1s
![]() | ||