Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
Gdzie szukać +12V po zapłonie?Witam! Astra h benz 1.6 kombi- potrzebuję znaleźć + po zapłonie w okolicach konsoli środkowej. Chcę podpiąć kamerę a w zapalniczce mam + na stałe. Nie chcę rozbierać pół auta i narobić bałaganu, może ktoś z was to przerabiał?
![]()
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?Bezpiecznik f7
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?Raku , chodzi ci o tablicę bezpieczników w bagażniku, f7 jest pusty- tam się wpiąć? Astra H przypominam
![]() Zdemontuję schowek bo mam założony zestaw BT i on też się odpala po zapłonie- sprawdzę gdzie jest podpięty. Dzięki za info ![]()
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?łoj nie doczytałem ze H
![]()
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?jak okolice konsoli środkowej to na pewno kostka radia
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?albo podpiąć się pod kabel zapalniczki
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?
Kolejny raz nie czytasz dokładnie ![]()
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?Ale ma chłop chęci i za to ma plusa
![]() ![]()
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?W kostce radia nie ma plusa po zapłonie bo tym rządzi can. jak masz klime manualną to przy panelu nawiewów duży czerwony przewód jest po zapłonie
![]()
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?Pany, znalazłem taki filmik gdzie typ podpina podświetlenie gałki biegów pod lampkę zapalniczki:
https://www.youtube.com/watch?v=WMZvJQ26ArM -od 4 minuty. Pytanie moje- da się podpiąć kamerkę pod tą lampkę zapalniczki? Zadziała to?
![]() Re: Gdzie szukać +12V po zapłonie?Informacja:
Znalazłem dziś chwilę i zajrzałem w bebechy ![]() WSZYSTKO OK- NAVI I KAMERA DZIAŁA BEZ ZARZUTU! ![]()
![]() | ||