Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
| |||
Re: Jaki wybrać olej do silnika ?Czyli co płukankę zrobić i na 5w30 taki jak producent zaleca???
Re: Jaki wybrać olej do silnika ?Adaśko1986, tak było by najlepiej
![]() Re: Jaki wybrać olej do silnika ?A jakiej firmy filtry brać pod uwagę podczas wymiany???
Re: Jaki wybrać olej do silnika ?Adaśko1986, osobiście leję GM, to oleje na pierwszy montaż
![]() Re: Jaki wybrać olej do silnika ?Ja nie pytam o olej tylko o filtry oleju powierza itp jaka firmę wybrać???
![]() Re: Jaki wybrać olej do silnika ?Adaśko1986, sorki, szybko czytałem, filtr jak wyżej będzie git
![]() Re: Jaki wybrać olej do silnika ?mann i purflux jesli chodzi o filtry polecam.
![]() Re: Jaki wybrać olej do silnika ?Oprócz Astry urabiam też Wołka i wlałem Wołkowi ostatnio najtańszy 10W40 z Orlena i chodzi sporo lepiej niż wcześniej na Superduperextrakastrolmagnecośtamsport. Z drugiej strony Wołek na AFNie wiele nie wymaga.
![]() | ||